ENERGI - Auratransformation™

AURA

Aura betyder utstrålning på latin. Auran är energifältet som omger kroppen och fungerar som ett skyddshölje mellan kroppen och omvärlden.

Många har idag ett läckande skyddshölje/aura som gör att det blir svårare att skydda sig mot yttre påverkan, tex energitjuvar.

Om du har en trasig aura så spelar det inte så stor roll hur mycket du äter bra kost och kosttillskott, tränar och tar hand om dig själv. Det är svårt att fylla på energi i ett läckande system, det rinner ut igen lika fort. Vi är inte alltid medvetna om vårt läckage och läcker konstant, både medvetet och omedvetet, energi till omgivningen. Vi blir fort trötta och har svårt att hålla vår energinivå uppe.

De flesta vuxna har en helt eller delvis upplöst aura pga alla högfrekventa energier som omger oss dagligen.

Kort intro till AuraTransformation™

VAD ÄR AURATRANSFORMATION™

En AuraTransformation™ är en uppdatering av ditt energisystem. Auran uppdateras till en version som matchar den högre frekvensen av energi som finns i dagens samhälle. En AuraTransformation™ ger dig ett permanent energimässigt skydd. Uppdateringen gör att du får tillgång till dina egna energier – du kan samla dem i kroppen och hålla dem kvar och kan hålla andras energier utanför. Det ger dig balans och kraft att manifestera det du vill göra. Att ta i tu med ditt liv. Det ger dig starkare utstrålning och handlingskraft och en ökad intuition som ger dig helt andra förutsättningar att nå och bli din fulla potential. Kroppen blir bättre på att ladda upp sig själv och behålla laddningen vilket också kan minska behovet av vila och sömn.

Alla som är födda efter 1995 har redan den högfrekventa auran med sig från födseln. Genom en AuraTransformation™ så får du ditt nuvarande energisystem uppgraderat och transformerat till samma struktur som dagens ungdomar och barn. Det underlättar kommunikationen mellan dem och oss vuxna och ger bättre förutsättningar för gränssättning, acceptans och förståelse i bägge riktningarna.

Att ta beslut blir lätt efter en AuraTransformation™. Du är ärlig mot dig själv och andra. Ditt huvud kan inte längre gå emot din kropp och du gör dina val med hjärtat! Vad kan vara mer rätt än det!

Med kärlek till dig och världen och med önskan om att du ska få tillgång till all din egen energi så hälsar jag dig varmt välkommen för AuraTransformation™ och balansering!

Om du vill ha mer information om AuraTransformation™ så hittar du det här: auratransformation.com