3DIZA   3D-VISUALISERING OCH 3D-ANIMERING

3DIZAs ledstjärna är vårt engagemang för våra kunder och deras kunder.

Våra kunder har visioner och vet oftast vad de vill ha eller behöver. När vi startar upp ett nytt projekt så tänker vi alltid, hur lyfter vi vår kunds visioner ytterligare ett snäpp? Hur kan vi ge våra kunder det lilla extra? Hur kan vi bidra med vår energi, entusiasm och våra idéer?

Vi är lyhörda och resultatet av vårt arbete ska vara minst lika bra som kundens förväntningar och målet är att det ska överträffa vår kunds förväntningar.

Att ha slutkunden i fokus ger alltid ett bättre resultat.

Inget projekt är för litet för oss och att leverera i tid är en självklarhet.

Vi har lång erfarenhet av 3D-visualisering och vår kreativitet och professionalism får du på köpet!

Vill du ge oss ditt förtroende? Vi lovar att ge dig vårt hela engagemang! Vårt mål är nöjda kunder som gärna kommer tillbaka till oss!

Batteriladdartillverkaren CTEK är en återkommande kund som har stor nytta av 3DIZAs  3D-visualiseringar och 3D-animationer, med smidigare arbetssätt och stora tidsvinster till följd.

På våra mässor runt om i världen kan vi visa fotorealistiska 3D-bilder av kommande laddare i broschyrer, på roll-ups, på vepor och visa levande 3D-animeringar på filmdukar. Det är fantastiskt att kunna göra detta redan under produktutvecklingsskedet, säger Anna Rekstad på CTEKs marknadsavdelning.

3DIZA blev ett aktiebolag i augusti 2011, men vi har arbetat med 3D-visualisering, 3D-animering och grafisk design sedan 1999 hos Creator Teknisk Utveckling AB.