3DIZA - 3 Dimensioner av hjärtat - för hälsa, energi och 3D!

Balans - Testbaserad hälsa.

I oktober 2014 kom jag i kontakt med testbaserad hälsa. Ett sätt att mäta balansen mellan dina livsviktiga fettsyror i blodet, att se hur du mår på insidan.

Vetenskapen pekar på att en av orsakerna till våra ökade hälsoproblem är den dramatiska förändringen mellan de essentiella - livsviktiga - fettsyrorna Omega-6 och Omega-3 i vår dagliga kost. Den informationen hade inte nått mig tidigare, trots att det redan 2004 kom rekommendationer kring balansen mellan dessa fettsyror från både Nordiska ministerrådet och WHO.  Jag hade hört talas om Omega-3 men inte Omega-6 och ville veta mer. 

Eftersom jag, efter utbrändhet två gånger i mitt liv och stora problem med min rygg, var väldigt intresserad av hälsa, så visste jag direkt att jag ville ta reda på min egen fettsyrebalans.
Resultatet var skrämmande! Testet visade att min balans var 13,4:1! 13,4 gånger så mycket Omega-6 som Omega-3 i blodet! Forskare rekommenderar att man har en balans på under 3:1, så jag hade en väldigt ohälsosam obalans i kroppen!

Men med ny kunskap så ändrade jag min kost. Jag började äta en balansolja rik på Omega-3, polyfenoler (starka antioxidanter) och D-vitamin och fick ordning på min balans efter bara fyra månader. Uppföljningstestet visade 2,6:1, och jag kände mig fantastisk i kropp och humör! Både ryggen och huvudet hängde med igen!

Jag visste direkt att jag ville arbeta med att sprida informationen om vikten av fettsyrebalans. Jag vill att så många som möjligt ska få ta del av hur viktigt det är att ha balans i kroppen. Det är helt fantastiskt att kunna hjälpa andra till balans! Jag är så tacksam att få göra det genom ett globalt hälsoprojekt som fristående partner till Zinzino där jag kan inspirera och hjälpa människor att ta ansvar för sin egen hälsa. 
Som extra bonus genom vårt gemensamma arbete så har jag också hittat många nya vänner för livet! Vi har alla samma mål, att inspirera till förändring, både inom hälsa och personligt ledarskap!

Om du vill ta reda på din egen fettsyrebalans så tveka inte att höra av dig! Du har bara ett liv - ta hand om det!

Energi - Auratransformation™

Under våren 2015 hörde jag för första gången talas om AuraTransformation™. En av mina vänner berättade att efter sin AuraTransformation™ så kände hon sig full av beslutsamhet och energi! Jag tyckte att det lät väldigt spännande och kände att jag ville veta mer! Fick rådet att läsa boken Balans på alla plan av Anni Sennov. Men livet rullade på, jag mådde bra, hade energi och kände inget behov av att göra en förändring så AuraTransformation™ lades på is ett par år.

Under vintern 2016 började jag känna mig helt dränerad på energi. Det spelade ingen roll vad jag gjorde, hur bra jag åt, hur mycket personlig utveckling och positivt tänkande jag ägnade mig åt, jag hade ingen lust att göra något alls. Mitt driv var borta. Jag tog upp tanken på AuraTransformation™ igen. Jag visste att det var dags att ta tillbaka min egen energi och när jag fick chansen att få en AuraTransformation™ under en utbildning för Auraförmedlare™ i Örebro i maj 2017 så visste jag att det är det här jag har väntat på!

Och vilken upplevelse det blev! Jag som varit så uppe i varv, men ändå utan att ha energi, fick ett lugn i kroppen som var fantastiskt! Jag började lyssna på min kropp igen. Slutade köra över den, slutade låta huvudet driva på kroppen utan att lyssna på vad den ville och orkade. Jag gjorde mina val utifrån hjärtat istället för hjärnan, underbart!

Under min behandling på kursen så sa instruktören Therese Lindberg att jag hade massor av energi och att hon var säker på att jag vid nästa kurs själv skulle utbilda mig till Auraförmedlare™!
Jag var inte lika säker på det själv just då, men efter bara två veckor bestämde jag mig, såklart att du ska utbilda dig till Auraförmedlare™! Det är ju ytterligare en dimension av Balans i livet! Så jag ansökte till kursen i augusti 2017 och blev antagen - och godkänd! Kraften, energin och mitt driv kom tillbaka och jag är så glad att jag har hittat ytterligare ett sätt att hjälpa männsikor att få balans i sina liv!

Med kärlek till dig och världen och med önskan om att du ska få tillgång till all din egen energi så hälsar jag dig varmt välkommen för AuraTransformation™ och balansering!

3D-Visualisering sedan 1999.

Våra kunder har visioner och vet oftast vad de vill ha eller behöver. När vi startar upp ett nytt projekt så tänker vi alltid, hur lyfter vi vår kunds visioner ytterligare ett snäpp? Hur kan vi ge våra kunder det lilla extra? Hur kan vi bidra med vår energi, entusiasm och våra idéer?

Vi är lyhörda och resultatet av vårt arbete ska vara minst lika bra som kundens förväntningar och målet är att det ska överträffa vår kunds förväntningar.

Inget projekt är för litet för oss och att leverera i tid är en självklarhet.

Vill du ge oss ditt förtroende? Vi lovar att ge dig vårt hela engagemang! Vårt mål är nöjda kunder som gärna kommer tillbaka till oss!

Redan 1999 började vi arbeta med 3D hos Creator Teknisk Utveckling AB. 
I augusti 2011 bildades 3DIZA och fortsatte att arbeta med 3D-visualisering, 3D-animering och grafisk design.